ПЛАНЕТАТА БРУИ ЗА РЕАКЦИЈАТА НА МЕЛОНИ! Макрон и ја бакнал раката, а поради нејзината гримаса настана бура на Интернет!

15.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue