Операција НЕЗАМИСЛИВО

Никогаш не биле пријатели и сојузници: ЧЕРЧИЛ И БРИТАНИЈА ПЛАНИРАЛЕ НАПАД ВРЗ РУСИЈА УШТЕ ВО 1945-та

26.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue