АВИОНИТЕ НА БОИНГ НЕ СЕ БЕЗБЕДНИ, тоа го утврдиле уште во производството но, профитот не можел да чека

12.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
АВИОНИТЕ НА БОИНГ НЕ СЕ БЕЗБЕДНИ, тоа го утврдиле уште во производството но, профитот не можел да чека

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата