„КОЈ ЈА НАПАЃА РУСИЈА ЈА НАПАЃА И СЕВЕРНА КОРЕЈА И ОБРАТНО“ Двете земји потпишаа договор за партнерство, Путин објасни што значи тоа

19.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue