„ЖЕНАТА Е ЛОШ ПОЛИЦАЕЦ ВО КУЌАТА“ Синот на Аце Лукас за сопругата и проширувањето на семејството, а еве што вели на прашањето ДАЛИ Е ШВАЛЕР

18.09.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„ЖЕНАТА Е ЛОШ ПОЛИЦАЕЦ ВО КУЌАТА“ Синот на Аце Лукас за сопругата и проширувањето на семејството, а еве што вели на прашањето ДАЛИ Е ШВАЛЕР

Лазар Вуксановиќ, синот на познатиот пејач Аце Лукас, за „Блиц“ проговори за сопругата и синот, и за проширувањето на семејството.

– Мислев дека ќе биде лош полицаец, но сепак е жена. Јас сум добар полицаец, тој може се со мене, вози… Мислам дека најмногу ќе го разгалам син ми, осум часа се многу без него додека сум на работа. Сега оди во градинка, ова, она, имам борба во мене, не знам како да се справам со тоа. Би сакал да имам уште едно дете.

Sin Ace Lukasa Lazar Vuksanović sa ženom

Еднаш посакав првото дете да ми биде син и ми се оствари. Би сакал второто дете да ми биде ќерка, но што и да се случи, само нека е жива и здрава – рече пред нашите камери Лазар, кој неодамна отворено зборуваше за тоа како работи како оператор во кол центар.

– Швалерите прават женски деца, велиш? Па, прво го добив синот, па не… (се смее) Го следам тоа правило! (смеа) – додал Лазар.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата