Вдовицата на Тома Здравковиќ ќе ја забрани серијата за сопругот – НЕ ДБИЛА НИТУ ДИНАР

1.10.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Вдовицата на Тома Здравковиќ ќе ја забрани серијата за сопругот – НЕ ДБИЛА НИТУ ДИНАР

Гордана Здравковиќ, вдовицата на Томa Здравковиќ  одржа  панихида на пејачот по повод 32 години од смртта на Централните гробишта.Таа го критикуваше менаџерот Бане Обрадовиќ дека ја измамил.

Тврди дека била измамена и украдена по сите можни основи.

 Ме измамија за филмот. Потпишав договор за филмот, кој не го прочитав, па Бане Обрадовиќ направи се во негова корист. Веројатно се беше испланирано, штом не сакаше да потпише. Им верував, не се сомневав во него. Зборував со Бјелогрлиќ и тој вели измамена  си, но не можам да ти помогнам, му платив – рече Гордана.

Таа најави дека во договор со адвокат ќе го забрани емитувањето на серијата која треба наскоро да почне да се прикажува.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата