ФОРБС

Тејлор Свифт стана МИЛИЈАРДЕРКА! Светот никогаш немал повеќе БОГАТАШИ

3.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Тејлор Свифт стана МИЛИЈАРДЕРКА! Светот никогаш немал повеќе БОГАТАШИ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата