Теа го смени текстот на “Израел и Палестина“.. ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ

18.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Теа го смени текстот на “Израел и Палестина“.. ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата