Пејачот во полиција

Ноќна пресметка меѓу Харис Џиновиќ и неговата поранешна сопруга, пронајден и пиштол: „Влета во куќата и ме нападна“

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Ноќна пресметка меѓу Харис Џиновиќ и неговата поранешна сопруга, пронајден и пиштол: „Влета во куќата и ме нападна“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата