МОНА ЛИЗА "Оживела“: Виралната снимка од нејзиното рапување некого плаши, други забавува, а ЕВЕ ШТО СЕ ЗАД НЕА (ВИДЕО)

22.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
МОНА ЛИЗА „ЖИВУВА“: Виралната снимка од нејзиното рапување некого плаши, други забавува, а ЕВЕ ШТО СЕ ЗАД НЕА (ВИДЕО)

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата