Ја нарекуваат заменичка на Кејт, беше ОМИЛЕНА на ЕЛИЗАБЕТА: Еве зошто ТАА ќе има КЛУЧНА УЛОГА кога Вилијам ќе стане крал

16.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue