Брус Спрингстин ѝ потпиша оправдание на мала обожавателка за отсуство од училиште

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Брус Спрингстин ѝ потпиша оправдание на мала обожавателка за отсуство од училиште

За време на завчерашниот концерт, Спрингстин забележал дека девојче од првите редови држи транспарент со натпис дека не отишла на училиште и оти ѝ треба оправдание за отсуството.

Снимките од концертот потврдуваат дека Спрингстин го потпишал документот, но не е познато дали училиштето го прифатило оправданието.  

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата