ЕВЕ ЗОШТО Е ДИСКВАЛИФИКУВАНА ХОЛАНДИЈА од Евровизија, случајот пријавен и во полиција

11.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ЕВЕ ЗОШТО Е ДИСКВАЛИФИКУВАНА ХОЛАНДИЈА од Евровизија, случајот пријавен и во полиција

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата