МРАЗАМ ШТО СУМ НИК КИРИОС, толку многу што се сечев по телото

2.12.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
МРАЗАМ ШТО СУМ НИК КИРИОС, толку многу што се сечев по телото

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата