Борко Ристовски: Државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Борко Ристовски: Државата и АМС не покажаа грижа за младите спортисти, тука сме ние да помогнеме

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата