Вечер тема

„WAHLTAG IST ZAHLTAG“ или црвено-зелениот ПОТОП: Германија тоне благодарение на естаблишментот кој ги запостави граѓаните и нема намера да запре

13.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue