Вечер тема

ТОТАЛНО ВОЕНО ИСЦРПУВАЊЕ Поддршката за Украина се опорави, но за Русија - ова е последниот замав на заминување

14.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue