Вечер тема

СВЕТОТ ПАК ЌЕ ИЗБИРА? Новиот одбранбен сојуз меѓу Русија и Северна Кореја - моментот кога Москва тргна да креира нов глобален блок

20.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue