Вечер анализа

Предвидливост како ПОЖЕЛЕН и НЕПОЖЕЛЕН ФАКТОР: Зошто Путин сака Бајден да победи на изборите и зошто не е задоволен од интервјуто со Карлсон?

17.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Предвидливост како ПОЖЕЛЕН и НЕПОЖЕЛЕН ФАКТОР: Зошто Путин сака Џо Бајден да победи на изборите и зошто не е задоволен од интервјуто со Такер Карлсон?

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата