Вечер тема

НОЌ КОЈА ЈА ШОКИРА АМЕРИКА: И најголемите поддржувачи сфатија дека Бајден е готов, но враќањето на Трамп е егзистенцијална закана за нив

29.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue