Вечер анализа

ИСТОРИЈАТА се повторува, ПОБУНИТЕ исто: Француските избори ќе ги одредат американските - прашање меѓу мир и целосна војна на Стариот континент

12.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue