Вечер тема

МНОГУ ЧУДЕН ОБИД ЗА ПУЧ: Што се случува во Боливија? Технократи и револуционери - приказна за социјалистички раскол што ја води земјата во хаос

28.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue