Вечер тема

4 СЦЕНАРИЈА ЗА ФРАНЦИЈА: Макрон ќе ги претвори изборите во „референдум“ за ЕУ, за војната во Украина, за Путин - што ќе изберат Французите?

12.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue