УРНЕБЕСНИ ТАНЧЕРСКИ ДВИЖЕЊА на светски лидери (видео)

20.08.2022
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
УРНЕБЕСНИ ТАНЧЕРСКИ ДВИЖЕЊА на светски лидери (видео)

Откако во јавноста беше објавено видеото на финската премиерка Сана Марин како игра и пее, реакциите беа поделени.

Некои ја критикуваат Марин за, како што велат, неодговорното однесување, додека други во се гледаат можност да ја зголеми популарноста на 36-годишната премиерка.

Сепак, Марин не беше единствената која танцува.

Со текот на годините, шефовите на држави и влади користеа конференции, официјални меѓународни патувања и кампањи за да ги покажат своите танцувачки вештини.

На Твитер имаше дебата за политичари кои не беа толку добри во танцување. Еве некои кои влегуваат во аналите на танцовите изведби.
видео…

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата