Каракамишева: Шекеринска сега молчи, А ПОСЛЕДНИОТ ПАТ И БЕА ПОЛА МИЛИОН ФАНТОМИ

2.07.2020
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Каракамишева: Шекеринска сега молчи, А ПОСЛЕДНИОТ ПАТ И БЕА ПОЛА МИЛИОН ФАНТОМИ

„Ме интересира дали се јави Шекеринска да лоцира фантоми гласачи во Избирачкиот список, колку беа последниот пат, пола милион, така?“, пишува на својот ФБ профил проф. д-р Тања Каракамишева – Јовановска.

„Сега молчи, а 10 години наназад ја слушаме фантоми, па фантоми.

Ако сега не реагира на наводните фантоми НЕКА ЗАМОЛЧИ ЗА НАВЕК!

Одамна е прочитана книга!“, пишува Каракамишева – Јовановска.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата