ВЕЧЕР.МК ТЕМА

Vox populi, а не парадокс - Европејците ја кренаа десницата затоа што ЕСТАБЛИШМЕНТОТ ГО ЗАГРОЗУВА НИВНИОТ ОПСТАНОК

11.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue