Вечер тема

Трамп вели дека би дозволил напад врз некои членки на НАТО. КОИ ЗЕМЈИ БИ БИЛЕ?

13.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Tramp kaže da bi pokrenuo napad na neke članice NATO-a. Evo koje bi zemlje bile ​

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата