Вечер тема

Се кројат 5 копнени коридори за АМЕРИКАНСКА ВОЈСКА низ ЕВРОПА и ДИРЕКТЕН КОНФЛИКТ СО РУСИЈА

6.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue