Вечер тема

САД и Европа подготвуваат огромен проект: ИДНИТЕ ЕНЕРГЕТСКИ ВОЈНИ ќе се водат ПОД МОРЕТО

30.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue