Вечер анализа

Повредена ГЕОПОЛИТИЧКА СУЕТА и радикални одлуки: Русија ја исфрли Франција од Африка, а сега Франција сака Русија од Украина

30.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue