Вечер тема

НИЗ ДЛАБОКИ И ТЕМНИ КРАТЕРИ: Кина е засега единствената на темната страна на Месечината и собира вистини стари над 4 милијарди години

4.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue