Вечер тема

КОНТИНЕНТ НА ​​ПРАЗНИ СКЛАДИШТА: Ако Европа би требало да војува сега, без американска помош, можеби ќе нема со што за неколку часа

7.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
КОНТИНЕНТ НА ​​ПРАЗНИ СКЛАДИШТА: Ако Европа би требало да војува сега, без американска помош, можеби ќе нема со што за неколку часа

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата