Вечер тема

ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД ВО РУСИЈА И ПОСЛЕДИЦИТЕ: ИСИЛ-К ја презеде одговорноста, но кого ќе обвини Москва?

23.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ГОЛЕМ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД ВО РУСИЈА И ПОСЛЕДИЦИТЕ: ИСИЛ-К ја презеде одговорноста, но кого ќе обвини Москва?

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата