Вечер тема

Го бараат за огромна измама. Избегнал со 1,9 милијарди евра, станал РУСКИ ШПИОН

2.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Го бараат за огромна измама. Избегнал со 1,9 милијарди евра, станал РУСКИ ШПИОН

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата