Вечер тема

Мегаметропола во мегапроблем, градот пред колапс, граѓаните очајни: „Нулта денот ќе пристигне веќе во јуни!“

25.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Мегаметропола во мегапроблем, градот пред колапс, граѓаните очајни: „Нулта денот ќе пристигне веќе во јуни!“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата