Вечер тема

САД ја притискаат Европа за РАЦИЈА од историски размери, Брисел е во очај: „250 милијарди евра се во прашање“

8.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
САД ја притискаат Европа за РАЦИЈА од историски размери, Брисел е во очај: „250 милијарди евра се во прашање“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата