КАКО ДА ГИ ЗАМРЗНЕТЕ ПРАВИЛНО ПИЛЕШКИ ЈАЈЦА: Што ако имате само жолчки или белки и колку долго можат да траат во замрзнувачот?

31.01.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
КАКО ДА ГИ ЗАМРЗНЕТЕ ПРАВИЛНО ПИЛЕШКИ ЈАЈЦА: Што ако имате само жолчки или белки и колку долго можат да траат во замрзнувачот?

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата