Skip to main content
x

25 May 2020 - 20:40
redakcija
Статија

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стeфановски Иџе денеска ги разбуди празните улици во Скопје. Поради пандемијата на коронавирус, Македонија одново се најде во карантин, желбата на Иџе е во иднина сите да се вратиме на нормалниот живот.

Стефановски имаше средба со министерот за здравство Венко Филипче му даде подарок и му се заблагодари.

sportmedia.mk

Најчитани вести