Пејачката Кристина Кија Кокар, победничката во првата сезона на реалното шоу „Задруга“ ги изненади сите со најновата објава во приказните на својот Инстаграм.

Имено, Кија се претстави во многу провокативно издание, со целосно раскопчана кошула, само по градник, како весело потскокнува во ритамот на музиката додека нејзините бујни гради во преден план танцуваа заедно со неа.

Кија така раскомотена се снимала за социјалните мрежи, а нејзината секси долна облека од виолетова тантела откри колку всушност пејачката е „природно надарена“.

Очигледно е дека Кија никогаш не изгледала подобро, па во ова повеќе од секси издание предизвика вистиснски еротски земјотрес, по што следуваше цунами од коментари.

Кија не остана имуна на коментарите меѓу кои речиси и да нема негативни, а повеќето припадници на посилниот пол и порачаа дека никој нема да и се лути ако почесто ги покажува бујните атрибути.

Најчитани вести