Богдана Ражнатовиќ екс Родиќ е центарот на вниманието на јавноста откако и стана снаа на Цеца, односно откако прво му стана девојка, а потоа и сопруга на син и Вељко. Вељко и Богдана лани го кажаа судбоносното „да“ и запливаа во брачните води, а наскоро ќе станат родители, а нивното прво дете, синот ќе се вика Жељко по покојниот сопруг на Цеца.

Богдана своевремено се занимавала со кошарка се додека не се здобила со повреда и морала да се откаже од спортската кариера, па продолжила да има помага на родителите кои имаат тезга на пазар и продаваат пилиња. Сепак, Богдана пред неколку години изгледаше потполно различно.

Вака изгледа снаата на Цеца пред и по пластичните операции. Толку млада, а веќе целата изоперирана.

Најчитани вести