Не е прв пат да видиме министер да лаже! И да напаѓа без срам и без аргументи!

Фејсбук статус на Данела Арсовска, претседателка на Сојузот на стопански комори, по гостувањето на Крешник Бектеши на Телма вечерва

Најчитани вести