Одбележување на светскиот ден на здравјето!
Посебна благодарност до македонските здравствени работници и сите здравствени работници низ цел свет!
… и како поддршка на активностите на Ротари клубот на светскиот ден на здравјето,
… со Шопен и македонска песна!, вели маестро Симон Трпчески.

Најчитани вести