Ѓорге Давид излезе од болница после лавовската борба со коронавирусот. Рокерот болницата ја напушти со заштитна маса на лицето, како и ракавици на рацете.

За потсетување, на 26 март рокерот на својот Инстаграм профил со јавноста ги сподели резултатите од тестот откако дозна дека е позитивен на Ковид -19.

 

Најчитани вести