Секој нов ден, нов шок од Карлеуша… Белградската „скандал дама“ во целост го заслужува прекарот, а нејзините „смислени перверзии“ во сите можни верзии и варијанти го надминуваат она што е професија на една пејачката и останатите музиканти.

Но дека Карлеуша не се само естрадна пејачка, оддамна докажала… Затоа „белградската скандал мала“ и не срами да покаже до крај со какви телесни блага располага, па секојдневно јавноста ја бомбардира со нешто, што одново ќе ја шокира, со што ќе ја предизвика и провоцира.

Така и денес русокосата сподели ново предизвикувачко видео. Нов еротски танц на Карлеуша од нејзината тераса, со кој ја „запали“  целата маса. Особено, откако на неколкупати и ѕирна голиот задник и во него длабоко врежаната танга, со кој фолк дивата предизвика нова експлозија на машки желби, копнежи и сништа.

Патем, никој и не забележа дека така танцувајќи Карлеуша ја скрши „штиклата“ на нејзините црни чизми над колена со високи потпетици, што не е ни важно, зашто пејачката такви има на десетици.

Најважно од се’ е што Карлеуша го прифати предизвикот што и го поставија девојките од „Hurricane” да заигра на нивниот хит “Hasta la vista”, па самата предизвика вистинско цунами, што просто мами, по неколку пати да го погледнете нејзиниот „еротски танц“ на балконот, за потоа да можете мирно да му се препуштите на сонот!

Најчитани вести