Најголема балканска ѕвезда, Светлана Цеца Ражнатовиќ, како што е позната по своите вонвременски хитови, така е позната и по својата убавина.

Многу мажи сонуваат да бидат со неа, но Цеца не се дава. На прво место и се децата и семејството и недозволува такви работи да го рушат нејзиниот одамна изграден имиџ. Цеца има изјавено дека кога ќе дојде оној вистинскиот, доколку биде сигурна дека се работи за личност со кого би можела да го помине остатокот од животот, тоа ќе го објави.

До тогаш Цеца ужива во својот живот со своето семејство. Но, Цеца не би била Цеца ако не направи бура на интернет со секоја нејзина објава. Овој пат успеала да ги распламти машките срца, објавувајќи фотографија на Инстаграм, на која изгледа сек*ипилно, а истовремено, неодоливо и дамски.

Во брусхалтер и провидна наметка  изгледа и повеќе од бомба

Најчитани вести