Епидемија на корона вирус е тешка криза со која се соочува светот со што во целост го промени нашето секојдневие...

Самоизолацијата различно влијае на луѓето, со што на некои тешко им паѓа социјалното одалечување од други луѓе, додека други тешко поднесуваат престој во своите четири ѕида.

Овие три хороскопски знаци имаат голем проблем со самоизолација:

Лав

Овој хороскопски знак сака да биде во центар на внимание и му одговара вниманието на другите. Ненадејно ограничување на излегување, а со самото тоа и неможност да биде во центар на внимание тешко го поднесува. Лавовите се многу друштвени личности, секогаш опкружени со луѓе, а тоа сега им недостасува. Меѓутоа разумот победува! Свесни се дека никако не смее да излегува меѓу луѓе со што би се заштитиле себе и други.

Стрелец

Исто како лавовите и Стрелците имаат проблем со ограничено излегување, бидејќи се друштвени луѓе. Сакаат авантури, тука се познати по својата спонтаност. Кога се во друштво со пријатели, тогаш се во свој елемент. Поради тоа сега се чуствуваат како да им недостасува воздух за дишење. Меѓутоа и тие сега знаат дека мора да останат дома, со што носат разумни и вистински одлуки.

Овен

Овновите ги краси амбициозност, со што постојано си поставуваат цели кои мора да ги остварат. Но некои проекти мора да паузираат поради оваа криза и тоа тешко го прифаќаат. Имаат немирен дух и екстремно се нетрпеливи. Поради тоа одвај чекаат сето тоа да заврши како би тргнале во акција. Меѓутоа до тогаш мора да бидат во своите четири ѕида. За среќа, постојат некои работни планови кои можат да се работат и од дома.

Најчитани вести