Таткото на едно од момчињата кои ја кренаа Македонија на нозе вели дека синот му е единец но оти со тепањето на девојче жив го закопал.

Новинарот Фуркан Салију разговараше со таткото кој е потиштен од постапката на синот и оти за потегот нема оправдување.

 

Најчитани вести