Проблемите за Ким Кардашијан изгледа немаат крај. Таа повторно имала недоразбирање  со нејзината сестра Кортни. Во епизода од “Keeping Up With The Kardashians”, Кортни и Ким се судрија физички после една караница.

На видеото е прикажан моментот кога тие викаа, а Кортни е таа која прва ја удира Ким по лицето а потоа и Ким ја удира од позади. Да ја смири ситуацијата се обиде нивната трета сестра Клои, која во тој момент седеше во дневната Кендал Џенер во спалната соба.

После нејзината интервенција, Ким се гледа како нервозна вели: „Само извадете ја од тука. Не сакам лицето да и го видам.

Најчитани вести