Skip to main content
x

26 Mar 2020 - 13:50
redakcija
Статија

Македонските спортисти и тренери постојано преку своите социјални мрежи испраќаат апели до граѓаните да ги почитуваат мерките на надлежните органи во битката со корнавирус.

СПОРТМЕДИА ви „сервира“ на нова доза пораки….

 

sportmedia.mk

Најчитани вести