Дури и сред апокалиптични моменти за земјата, стари Италијанци не се откажуваат од навиката да шмркнат еспресо на шанк, па ти колку сакаш расправај им се да не мрдаат од дома.

Па така овој постар господин бидејќи се му е затворено низ градот, тој стана се облече и излезе да си пие кафе.

Погледнете кај отиде по кафе:

Најчитани вести